Ruskamen Naakt FKK-strand

# Ruskamen Naakt FKK-strand

Srednja dalmacija

Ruskamen

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Ruskamen
15.07.2017. 14:26 dodajeGost

Ruskamen is een klein toeristisch dorp op 6 km van de stad Omis. Prachtige natuur, kristalheldere zee, dennenbossen en zandstranden maken het landschap dat Ruskamen is binnengevallen. Ruskamen is ideaal voor actieve vakanties, vooral voor surfers. Gasten uit heel Europa komen hier om de wind te vangen die ideaal is voor deze sport. Naast windsurfen in Ruskamena, kunt u tennissen, volleyballen en basketballen, of een scooter of boot huren als u van watersportactiviteiten houdt. Duikschool is ook beschikbaar. Degenen die willen genieten van een rustige vakantie kunnen ontspannen in de schaduw van dennenbossen, die zich uitstrekken langs het strand van Ruskamen. Nudisten kunnen een van de oudste naaktstranden in de Adriatische Zee bezoeken. In Ruskamen vindt u privé-accommodatie, samen met prachtige kleine kampen. Er zijn ook verschillende restaurants.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala