Split Bačvice-strand Kroatië

# Split Bačvice-strand Kroatië

Srednja dalmacija

Split

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Split
18.08.2017. 11:44 dodajeIvan

Als je in Split was, vooral tijdens de zomermaanden, dan was je zeer waarschijnlijk op het strand van Bačvice geweest. We zullen u het beroemdste strand van Split aanbieden.
Bačvice is eigenlijk een woonwijk en een stadsdeel van de Kroatische stad Split. De kade omringt de baai waar dit strand zich bevindt. Het is een prachtig zandstrand, gelegen in het centrum van de stad, dat erg populair en bekend is buiten Split.

Het strand ligt niet ver van de stadshaven in het oosten en is beroemd om zijn zanderige baars, die ver in de zee uitsteekt. Vanwege de basics en schaduwen die we noemden, is het Bačvice-strand ideaal voor het spelen van picigines.

Het deel van de stad in de buurt van het strand is rijk aan historische en culturele monumenten, waaronder vooral de kerk van Onze Lieve Vrouw van Pojišana uit de 10e eeuw. De kerk werd gebouwd boven de baai, in het Pojišan-gebied.Bačvice-baai is 600 m lang en het zandgedeelte is 180 meter, terwijl de rest van de baai een betonnen promenade is. Het strand van Bačvice is een cultlocatie geworden voor het spelen van picigines en er zijn elk jaar toernooien. Sinds 2005 wordt het World Picnic Championship gehouden op het strand.

Strand van Bačvice in Split

 Het strand van Bačvice ligt op tien minuten lopen van het centrum van de stad. Het is gelegen in een ondiepe zandbaai en is populair in de ondiepe wateren om het traditionele "picigin" -spel te spelen. Deze game is een favoriet onder de Spanjaarden, die al 90 jaar hun vaardigheden in de kust hebben geperfectioneerd. Ze spelen het hele jaar door, zelfs in de koudste wintermaanden. De Spanjaarden nemen deze sport serieus, en het beste wat je hiermee kunt doen is het feit dat er schijnwerpers zijn voor de nachtwedstrijd op het strand. Het interessante van deze wedstrijd is dat Picigin geen punten speelt, dus in de competitie zijn er geen winnaars. Namelijk, het doel van het spel is om de meest aantrekkelijke sprongen te maken en op de beste manier om de bal met de palm te verwerpen.Als je tijdens het spelen van Picigin het strand bezoekt, stop dan en zie weinig over waar de game over gaat. Naast genieten van het water volleybal, hier geniet van een groot aantal baders, en afgezien van het zwemmen, kunt u genieten van de nabijgelegen terrassen van de lokale cafés en restaurants. Het grootste deel van het strand is betonnen plateau, aangewezen wandelen en zonnen, en op of in de buurt van gratis, u kunt genieten van het liggen op de ligstoelen onder de zon per dag.

Er is ook een populaire nachtclub op het strand die populair is bij jongere Spanjaarden. De club is ook populair onder de gasten, dus dit strand is een andere goede plek om naar het nachtleven te gaan. Als je jong bent, kijk naar plezier en muziek tot de vroege ochtend - kom naar Bačvice.

Het strand heeft een blauwe vlag en de zee is zeer schoon, maar het grote probleem is de zeegras dat golven vaak gooien naar de kust, maar ook troebelheid must voor fijn zand.

Voor de veiligheid op het strand en in de zee zorgen voor strandwachten, zodat u kunt ontspannen en genieten van de zon en de kinderen kunnen zich vermaken in een pretpark met glijbanen, trampolines en rubber kasteel. Omdat de extra content die essentieel is voor een dergelijke strand kunnen we buitendouches, openbare toiletten, kleedkamers scheiden en er is een mogelijkheid tot het huren stoelen en parasols.

Een paar interessante feiten over dit strandVelen weten het niet, maar op het strand van Bačvice hebben ze een legendarische videoplaats voor Pipi's sprankelende reclame vastgelegd. Het was al ver 1983. Spot werd gefilmd onder het beschermheerschap van Dalmatië, en de voormalige Miss Yugoslavia, Ana Sasso, verscheen erin. In 2013 lanceerde de groep Studio Frendo het nummer "Pipi", waarvan de inhoud draait om de aflevering op Bačvice.

Een ander interessant ding - Splitska-groep Stivideni nam het nummer "We Go to Bačvice" op dat aan dit strand is gewijd.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala