Het strand van First Lady Senj Kroatië

# Het strand van First Lady Senj Kroatië

Kvarner

Senj

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Het eerste draga-strand ligt op enkele minuten van het centrum van Senj in het noorden, aan de voet van de Adriatische snelweg en zichtbaar voor alle voorbijgangers. De eerste schat is een toegankelijke kleine gravelbaai met een kristalheldere zee en wordt beschouwd als een van de mooiste stranden in Senj. Het strand heeft een kleine bar die in de zomer verfrissingen en eten biedt en u kunt waterfietsen, ligstoelen en parasols huren. Het ontbreken van dit strand is een tekort aan natuurlijke schaduw gedurende het grootste deel van de dag, behalve 's morgens biedt een grote muur onder de weg op de achtergrond genoeg schaduw voor iedereen. Bij de ingang van de zee is er een kleine kiezelsteen en geen deel ervan, en een voetgangersoversteekplaats naar de grotere randen van diepere wateren.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala