Ferry Pelješac Mljet dienstregeling en prijzen Jadrolinija 2020

# Ferry Pelješac Mljet dienstregeling en prijzen Jadrolinija 2020

Južna dalmacija

Mljet (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Op deze site in de onderstaande foto's deze tekst, kunt u de dienstregeling en tarieven te controleren in relatie ferry Prapratno (Peljesac) - Sobra (Mljet) 2020 voor de vervoerder Jadrolinija in de periode van 01.06. - 30.09.2020 wanneer het tijdschema overgaat naar de zomercruise. Alle informatie wordt gedownload van de website Jadrolinija.hr en accuraat zijn, of zijn alleen geldig voor de 2020 jaar. Bezoek voor andere jaren de officiële website van Jadrolinija voor officiële prijzen. Alle links zijn op lokale lijnen op de Adriatische Zee, tussen Kroatische steden en eilanden. Tijdschema verwijst naar het toeristische zomerseizoen, wanneer regelmatig veerboten naar alle grote eilanden in de Adriatische Zee. We brengen ook prijzen voor elk van de ferryverbindingen. In aanvulling op de veerboot er zijn inbegrepen en catamaran lijnen die Pula, Susak, Mali Losinj, Unije, Ilovik, Silba en Zadar aan te sluiten. Zie enkele foto's van het Nationaal Park Mljet. Van strand naar Mljtu bevelen prachtige strand citroenen, strand Salpunara aan de oostelijke kant van het eiland in het midden van de brede baai en Sutmiholjska is één van de mooiste baaien op het eiland Mljet, gelegen aan de zuidkant van het eiland, in de buurt van de centrale dorp Babino Polje. Travel in één richting duurt 45 minuta

Brod Prapratno (Peljesac) - Sobra (Mljet), het tijdschema en de prijzen


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala