Schip Dubrovnik Lopud Zeillijn en prijzen 2020

# Schip Dubrovnik Lopud Zeillijn en prijzen 2020

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Op deze pagina in de afbeeldingen onder deze tekst kunt u de dienstregeling en ticketprijzen bekijken voor de veerverbinding Dubrovnik - Lopud - Susnjar (Šipan) 2020 voor Jadrolinija in de periode van 01.06. - 30.09.2020 wanneer het tijdschema overgaat naar de zomercruise. Alle informatie wordt gedownload van de Jadrolinija.hr-website en is correct, maar alleen geldig voor 2020. Bezoek voor andere jaren de officiële website van Jadrolinija voor officiële prijzen. Alle links zijn op lokale lijnen op de Adriatische Zee, tussen Kroatische steden en eilanden. De cruise-lijn verwijst naar het zomergedeelte van het toeristenseizoen wanneer u regelmatig veerboten naar alle grote eilanden in de Adriatische Zee rijdt. We brengen ook prijzen voor elk van de ferryverbindingen. Naast de veerboot zijn er catamaranlijnen die Pula, Susak, Mali Lošinj, Unije, Ilovik, Silba en Zadar met elkaar verbinden. Bekijk welke van de mooiste stranden in Dubrovnik.

Trajekt Dubrovnik - Lopud -Suđurađ (Šipan) dienstregeling en prijzen Jadrolinija 2020


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala