Stijene Pasjača Beach Popovići beelden

# Stijene Pasjača Beach Popovići beelden

Južna dalmacija

Mlini

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Mlini
13.03.2017. 10:17 dodajeIvan

Het Pasjača-strand, of de oude rots van Pasjača, is een plaats die schijnbaar onaantrekkelijk is, maar kan nog steeds genieten. Wie houdt van een natuurlijk milieu, een beetje privacy en minder drukte, laat het naar ons strand komen en geniet van uw vakantie. Het strand is erg geïsoleerd, maar het heeft nog steeds een klein voetgangerspad. Het is interessant dat een deel van de weg de rotsen, via de tunnel, binnenkomt op de steile kliffen rondom het strand. Bij aankomst op het strand wordt u begroet door een kleine kiezelsteen en een prachtige zee. Er is hier geen grote menigte, maar er is een zeer kleine kans dat je alleen maar geleidelijk zal worden. Dit strand is aantrekkelijk vanwege zijn ligging en natuurlijke omgeving. Er zijn vele bezoeken door het zomerseizoen, maar mensen komen buiten het seizoen om ongelooflijke foto's onder de hoge kliffen op te nemen. Als je naar het strand gaat, neem wat je nodig hebt. U bent niet dicht bij cateringfaciliteiten, noch enige andere inhoud die u kunt vinden op de stranden in de bevolkte delen van onze kust.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala