Šiba - Strand Mlini (nudistafdeling FKK)

# Šiba - Strand Mlini (nudistafdeling FKK)

Južna dalmacija

Mlini

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Op een kleine plaats in de buurt van Dubrovnik ligt het prachtige strand van Šiba. De stad Mlini heeft verschillende stranden, maar er zijn er maar een paar die opvallen. Het strand van Šiba is speciaal, mooi en in de natuurlijke omgeving achtergelaten. Kiezel is dit strand met groen van achteren, en alleen met een kleine betonnen constructie van kant naar rots. De meest voorkomende strandgasten komen uit de omliggende appartementen, maar mensen komen uit andere plaatsen. Als u op zoek bent naar een strand waar geen grote mensenmassa is en waar rust en stilte heerst, dan is dit de plek voor u.

Naakt strand Šiba MilniEen deel van het strand dat een paar honderd meter ten noorden ligt, is een nudistengedeelte. Je komt naar de trap met het FKK-merkteken. Het naaktgedeelte is een combinatie van grind en rotsen. Er staat geen inhoud op of er wordt veel gezwommen in de zomer.

Šiba Milni fkk nudistička

Naturisti šiba milni

Het strand van Šiba Milna


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala