Strand Sveti Jakov Dubrovnik

# Strand Sveti Jakov Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Dubrovnik
13.03.2017. 15:52 dodajeIvan

Als je langs de kust naar Dubrovnik gaat, van het zuiden naar het noorden, ga je naar het strand van Sveti Jakov voordat je de stad binnengaat. Het is verborgen onder de rotsen, met dennen bedekt met rotsen, maar het kan gemakkelijk worden bereikt door een kleine trap aan een kant. Het strand is gemaakt van klein grind, waardoor je een indrukwekkend uitzicht hebt over Dubrovnik en veel boten komen en gaan. Dit strand is populair en u hoeft niet te worden verrast door de parasol en een groot aantal ligstoelen op het strand. Naast het strand bevindt zich een prachtig ingericht, stenen restaurant met een terras en uitzicht op zee. Het strand is romantisch, zeer geschikt voor stellen. En anderen zijn natuurlijk welkom. We verheugen ons op uw komst, we hopen op een leuke tijd en een goede tijd met ons op een klein strand Dichtbij: Kanoba Sveti Jakov, Sv. Jakov


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala