Strand Duba - Peljesac

# Strand Duba - Peljesac

Južna dalmacija

Trpanj

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Trpanj
17.03.2017. 08:28 dodajeIvan

Voor dit strand beweren veel dat ze onder de mooiste zijn op Pelješac. We hebben geen reden om anders te geloven, vooral als we kijken naar foto's van het strand en de gasten ervan genieten. Duba Beach ligt aan de noordkant van het schiereiland Peljesac, in Duba. Pebble is dit strand, zeer ruim en schoon. De aanpak van de zee is mild, geschikt voor kinderspeelgoed en degenen die zwaarder zwemmen. Er is geen schaduw op het strand, dus het zou leuk zijn om een parasol te nemen, en zorg ervoor dat u het beschermt met een zonnebrandcrème. Het strand is omringd door een laag groen. Het is een geweldig contrast tegen witte warme kiezelstenen, en lichtgroen tinten van kalme zee. Het is gelegen buiten het dorp, dus er is geen koffie of restaurant aan te bieden. Dit is een strand om van een echte natuurlijke omgeving te genieten. Kom eens kijken.

  

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala