Beach Martulina Peroj

# Beach Martulina Peroj

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Rovinj
28.03.2017. 14:17 dodajeIvan

Kleine stad Barban in Istrië heeft een zeer groot en zeer mooi strand. Het strand is gemaakt van grof grind, vlak en ruim. Een milde toegang tot de zee te genieten van alles, en het omliggende restaurants bieden voor ieder wat wils. Behalve dat u kunt zitten en afkoelen met een drankje, tijdens het seizoen, in de avond bij ons strand is vaak live muziek. Hier geniet van de jonge en die een beetje ouder. De promenade die strand strekt zich uitstekend zal komen om te wandelen langs het prettig gesprek. Op zoek naar de zee ontspant, en dit is een speciaal onderdeel van de vakantie voor veel van onze gasten. We hopen dat u kom en ervaar de magie van ons strand. Beach Martulina is nieuw voor het seizoen in 2016 en verrijkt met nieuwe inhouden dat alle gasten zullen verrassen.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala