Red Island strand

# Red Island strand

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Rovinj
29.06.2017. 12:56 dodajeGost

Red Island is opgebouwd uit twee met elkaar verbonden eilanden, St. Andrew en Maskin en is een van de meest populaire toeristische locatie voor gasten die verblijven in Rovinj. Het eiland is te bereiken met boten die lopen van het centrum van de stad elk uur en de rit duurt slechts 15 minuten. Het eiland heeft een naaldbos en mediterrane maquis. Nudist naaktstrand Red Island RovinjNa Rode Island is een groot aantal van de diverse stranden en een aantal daarvan zijn naaktstranden, vooral op het eiland Maskin, die bekend staat als de Gay eiland. De meest bezochte stranden liggen aan de zuidkant van de St. Andrew en deze stranden hebben de beste service en bieden voor hotels en appartementen die in de buurt liggen. Red Island is een ideale zeilen bestemming voor allen die in de nabijheid van Rovinj zijn de boten. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala