Het strand van Grandovac Vis Kroatië

# Het strand van Grandovac Vis Kroatië

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vis
06.03.2017. 15:51 dodajeIvan

Grandovac strand ligt op het eiland Vis, een paar kilometer van de nederzetting Vis. Het strand is gemaakt van middelgrote rotsblokken, in een natuurlijke omgeving met slechts een paar oude stenen muren. Het strand aan beide uiteinden sluit de rotsen, maar ze lopen ook met weinig voorzichtigheid. Boven de rotsen is het dennenbos, maar er is geen natuurlijke schaduw op het strand. Het is geïsoleerd waardoor we u adviseren om uzelf goed uit te rusten voordat u vertrekt voor een hele dag vakantie. Neem water, zonnebrand en natuurlijk paraplu mee. Als je wilt, om de ervaring compleet te maken, neem je ook een ligstoel mee. Afgezien van de dennenbossen, is het strand aan de Vis ook versierd met cactussen. We geloven dat je ze op veel plaatsen zult ontmoeten. We hopen dat je onvergetelijke momenten zult doorbrengen aan dit deel van de kust. Als je genoeg hebt van zonnebaden, of als je het gewoon in een zittende houding wilt zetten, zijn er nabijgelegen cafés met het juiste aanbod aan verfrissende drankjes.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala