Strand Uvala Rogačić Vis Kroatië

# Strand Uvala Rogačić Vis Kroatië

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vis
08.03.2017. 10:29 dodajeIvan

Dit is geen eenvoudig strand dat je bezocht hebt. Het is een inham die wordt gebruikt voor militaire doeleinden in het voormalige Joegoslavië. Hier zijn tunnels, zogenaamde schuilplaatsen voor de voormalige JNA-militaire onderzeeërs. Vanwege de grote belangstelling van onze gasten hebben we besloten om de baai op een toeristische manier te introduceren. Tegenwoordig zijn hier echt veel gasten. Iedereen wil levende moderne schuilplaatsen zien, die vandaag geen doel hebben. Toch zijn er enkele historische perioden. De zee in deze baai is kalm, mooi en zeer schoon. Daarom zijn we niet verrast door zo'n geweldige opkomst, met name luxe jachten en zeilboten. Ze komen hier om te genieten van echte liefhebbers van nautisch toerisme. Er is geen betere plaats in de buurt dan deze om het jacht te verankeren en te genieten onder de zon. Zie foto's en fascineer het blauwe spectrum van kleuren in dit deel van de Adriatische Zee. Aanbeveling: Pritiscina Vis.Near: JNA Submarine shelter

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala