Pritisčina Beach - Vis

# Pritisčina Beach - Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vis
08.03.2017. 08:44 dodajeIvan

Als u op een kleine weg van Podhumlje in het zuiden gaat, gaat u naar het strand Pritisčina. Het is kleiner dan het strand, met grind en grotere keien, met grote kliffen aan beide kanten. In de rotsen van het strand van Pritisčina is een natuurlijke uitstraling en schoonheid gekomen. De zee is zeer mooi, schoon en comfortabel warm. De kleuren moeten fascineren, vooral door de rotsen die het licht onder het oppervlak weerspiegelen en dus de ongebruikelijke maar betoverende tonen blauw en groen geven. Hoewel het strand een prachtige natuurlijke oase is, heeft u directe prive-accommodatie en een handig aanbod voor toeristen. Voor de zee kunt u luxe jachten en boten zien die de achtergrond van uw foto's zullen versieren. Neem een foto en feliciteer je vrienden. Iedereen zal jaloers zijn - maar in goede zin.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala