Strand Prilovo Vis Kroatië

# Strand Prilovo Vis Kroatië

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vis
08.03.2017. 10:44 dodajeIvan

In het noordelijke deel van Vis, op het eiland Vis, is een strand van prachtige middelgrote kiezels. Ze worden bezet door schoon water van de Adriatische Zee en opgewarmd door de krachtige zonneschijn. Dat is de ideale basis om te liggen en te rusten. Het passeren van schepen in de verte zal de algehele indruk versieren en zal je gedachten niet hinderen. De schoonheid van het strand is in zijn eenvoud. Waar je ook draait, je ziet alleen een plat oppervlak, af en toe gezien met lichte, sprankelende golven. Als je voldoende hebt gezwommen en op het strand ligt, maak je een wandeling en maak je een wandeling voor zonsondergang. Boven het strand heb je banken die het best te zien zijn aan de schoonheid van de beschreven scènes. We geloven dat je zult genieten. U zult niet onverschillig zijn - veilig Aanbeveling: Stiniva Vis Beach, Pritiščina Vis.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala