Stiniva Beach op het eiland Vis

# Stiniva Beach op het eiland Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vis
08.03.2017. 08:32 dodajeIvan

Op het eiland Vis is het meest indrukwekkende strand in Stiniva baai. Het is erg populair, vooral vanwege het uiterlijk en de rotsen rondom dit strand. Het is weinig te zeggen dat de rotsen ontoegankelijk zijn. Als u naar de foto's kijkt, begrijpt u wat we bedoelen. Echter, het strand Stiniva kom gewoon mensen die genieten van klimmen op de hoge en steile kliffen. Adrenaline is een sport voor zeldzame, die voldoende zijn opgeleid en moedig om zoiets te doen. De baai wordt door anderen bezocht, dus we zullen diversen en mariene ontdekkingsreizigers vermelden. Er is veel te zien hier. Door de speciale configuratie van het terrein, namelijk de kust en de gasten van dit strand gaan vaak naar een kleinere tour rond de rotsen met de hulp van een kajak of andere dergelijke vaartuigen roeien. Tot slot zijn er mensen die gewoon willen baden in zo'n bijzondere sfeer. Het strand is opgebouwd uit grote keien, gelegen in de baai heeft een warme en heldere zee, dat is erg rustig. Vooral in dit strand omringd door hoge rotsen heeft u er altijd een natuurlijke schaduw op. Als iemand niet willen bewegen als de zon beweegt, dan kun je stoppen bij een cafe aan het strand. In aanvulling op de gasten die naar het kleine spoor komen, komen velen jachten, kleinere of grotere zeilschepen echter anker en genieten van de schoonheid. Zie foto's, niet om verder te schrijven, omdat de tekst is moeilijk om de schoonheid Stinive op Vis te beschrijven.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala