Strand Stončica Eiland Vis Kroatië

# Strand Stončica Eiland Vis Kroatië

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vis
07.03.2017. 08:02 dodajeIvan

Kroatische eilanden hebben een groot aantal stranden. De meeste van deze zijn natuurlijke stranden, gebouwd in de baaien, tussen de rotsen en zijn daarom bijzonder mooi, zodat de gasten graag kiezen. Het stokje is er een van. Dit strand is gemaakt van zandsteen en fijn zand. Het heeft een zachte benadering van de zee, dus het is geschikt voor kinderen spelen of mensen die minder zwaar zwemmen. Op de achtergrond is het versierd met groene vegetatie, de hoogste dennenbossen, terwijl de kant is omgeven door natuurlijke rotsen. Er is geen natuurlijke schaduw op het strand, maar in de directe omgeving heb je een restaurant om je te verstoppen voor de zon en te genieten van de heerlijke hapjes. Het Stončica-strand ligt aan de oostelijke kant van het eiland en ligt relatief dicht bij de belangrijkste nederzetting op dit eiland.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala