Zaglav-strand Uvala Vis Kroatië

# Zaglav-strand Uvala Vis Kroatië

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vis
07.03.2017. 10:07 dodajeIvan

Het Zaglav-strand ligt onder de stad Milna op het eiland Vis. Het is gemaakt van fijn zand, heeft een lichte daling in de zee en is goed bezocht tijdens de zomermaanden. De zee is schoon, vrij kalm en comfortabel warm. Rond het strand zijn er klein groen dat het landschap een groene kleur geeft, terwijl pijnboomtakken nog steeds zichtbaar zijn. Aan de zijkant omsluit dit strand rotsen waar een paar gezinsgebouwen zijn. Voor het strand zie je kleine boten en boten, vastgebonden in het ondiepe water, in de standby-modus voor het volgende vertrek. De zee is mooi van kleur, met verschillende tinten blauw die naar groen streven. Dit is een geweldige plek om de hele dag van te genieten, zodat u alles wat u nodig heeft voor die dag kunt nemen. Er is geen natuurlijke schaduw evenals nabijgelegen horecafaciliteiten. Vergeet niet om een sunblock, paraplu en sunblock mee te nemen. We hopen dat je onvergetelijke momenten zult beleven op ons kleine strand.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala