Tepluš strand op Vis

# Tepluš strand op Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vis
07.03.2017. 10:50 dodajeIvan

Het prachtige kiezelstrand Tepluš ligt onder de Rukavac nederzetting. Het is erg populair, mede door de club op het strand, maar vooral door de schoonheid van de zee en de netheid van het strand zelf. Naast het zonnebaden op het kiezelgedeelte, dankzij de goede bereikbaarheid, kiezen veel van hun favoriete plekken op de rotsen die het strand omringen. Op het strand heb je cabines veranderd, evenals de hierboven genoemde club. Uiteraard kunt u uw favoriete drankje bestellen, in de schaduw zitten en genieten van de betoverende uitstraling. Breër jachten zullen het uitzicht op de open zee betoveren en een uitstekende achtergronddetail van uw foto's zijn. Leuk hier is gewaarborgd voor iedereen. Tepluš Beach is ook geschikt voor jonge koppels, evenals voor ouders met kinderen. Iedereen heeft plaatsen.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala