Zilver - Eiland Vis

# Zilver - Eiland Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vis
08.03.2017. 08:07 dodajeIvan

Srebrena strand ligt onder Rukavac na Visu. Het is gelegen in de natuurlijke baai van dezelfde naam, buiten het dorp, maar vlakbij het strand heeft u appartementen en een café. Het strand bestaat uit grotere keien, en een deel van de vlakke rotsen die vlaktes maken die van beton op andere stranden zijn gemaakt. Hier is alles in de natuurlijke gargoyle, het strand zelf en rondom het. Beide kanten zijn omringd door rotsen, en van achteren domineren de groene kroon van dennenbossen. De zee is schoon, heel stil en aangenaam warm. Naast de gasten van het vasteland, strandmensen en gasten die met hun jachten of speedboten komen, en ankeren in de ondiepe wateren en de dag doorbrengen aan dit deel van onze kust.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala