Beach Kovacine op Cres FKK Nudist deel

# Beach Kovacine op Cres FKK Nudist deel

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Aan de noordelijke uitgang van Cres is gelegen in het prachtige strand Kovačine. In het bevolkt gebied, met de Camp volgende. Het strand is voorzien van alle faciliteiten, de accommodatie in het kamp naar de restaurants. De inhoud is zeer interessant. Als u geïnteresseerd bent, je wilt proberen of leren duiken, dan kan dat in het nabijgelegen duikcentrum. Ten zuiden van het strand is een hotel met accommodatie, maar er zijn ook veel particuliere accommodatie. Beach heeft een verscheidenheid aan configuraties, van beton plateaus tot het fijne zand verspreide rotsen die uit de diepte. Shade er in het kamp, maar niet op het strand. Goede bescherm jezelf en kom naar uživate.Kamp Kovačine Črešni het strand Kovačine, ongeveer 1,5 kilometer van het centrum van Cres gelijkluidend is kamperen op 23 hectare aangelegde gebieden. Een deel van de camping en het strand ik uitsluitend voorbehouden voor naturisten.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala