FKK Grote en Kleine Straat Eilanden Naast Korcula

# FKK Grote en Kleine Straat Eilanden Naast Korcula

Južna dalmacija

Korčula (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

De eilanden liggen in het oostelijke deel van de Korcula-archipel, halverwege tussen Peljesac en Korcula en zijn een populaire bestemming voor naturisten. Het eiland Great Stupa is op het breedste stuk van zijn lengte van slechts 100 meter en is veel groter dan de Small Stupe. Op een groter eiland vindt u een taverne waar u kunt genieten van authentieke maaltijden en drankjes. Het kleine eiland is bijna helemaal rotsachtig en is ideaal om in zee te springen. Het grotere eiland heeft een klein kiezelstrand en verschillende grote gladde oppervlakken die geschikt zijn om te zonnebaden. Het strand aan de noordkust van het eiland kijkt uit over de gracht, Orebic en Peljesac. De wateren rond het eiland zijn zeer schoon en glashelder, waardoor het hele gebied een uitstekende plek is om te zwemmen en duiken. Faciliteiten in de buurt: Stupe Restaurant, Majsanić Island, Majsan Island, Gojak Island

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala