Ferry Zadar (Gaženica) - Brbinj (Dugi otok) dienstregeling en prijzen Jadrolinija 2020

# Ferry Zadar (Gaženica) - Brbinj (Dugi otok) dienstregeling en prijzen Jadrolinija 2020

Sjeverna dalmacija

Zadar

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Op deze pagina in de afbeeldingen onder deze tekst kunt u het tijdschema en de prijzen bekijken voor de relatie tussen Zadar en Dugi Otok 2020 voor Jadrolinija in de periode van 01.06. - 30.09.2020 wanneer het tijdschema overgaat naar de zomercruise. Alle informatie wordt gedownload van de website Jadrolinija.hr en accuraat zijn, of zijn alleen geldig voor de 2020 jaar. Bezoek voor andere jaren de officiële website van Jadrolinija voor officiële prijzen. Alle links zijn op lokale lijnen op de Adriatische Zee, tussen Kroatische steden en eilanden. Tijdschema verwijst naar het toeristische zomerseizoen, wanneer regelmatig veerboten naar alle grote eilanden in de Adriatische Zee. We brengen ook prijzen voor elk van de ferryverbindingen. In aanvulling op de veerboot er zijn inbegrepen en catamaran lijnen die Pula, Susak, Mali Losinj, Unije, Ilovik, Silba en Zadar aan te sluiten. Het lange eiland staat bekend om zijn prachtige stranden. Enkele van de meest bekende zijn het Sakarun-strand, gelegen aan de noordwestkant van Dugi Otok, en met zijn uitzicht op de zuidelijke Adriatische zee, zal het u betoveren die op zoek zijn naar onvergetelijke momenten in ware natuurlijke ambiance. Vel Žal-strand Dit is een kiezelstrand voor het eiland Mežanj. Het strand ligt op het onbewoonde deel van Dugi Otok en kijkt uit over de open zee. Enkele reis duurt 1 uur en 40 minuten

Boat Zadar (Gaženica) - Brbinj (Dugi Otok) navigatiebestelling en prijzen


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala