Ferry Makarska - Brac Sailing Line en prijzen 2020

# Ferry Makarska - Brac Sailing Line en prijzen 2020

Srednja dalmacija

Sumartin (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Op deze site in de onderstaande foto's deze tekst, kunt u de dienstregeling en tarieven te controleren in relatie ferry Makarska - Sumartin (Brac) 2020 voor de vervoerder Jadrolinija in de periode van 01.06. - 30.09.2020 wanneer het tijdschema overgaat naar de zomercruise. Alle informatie wordt gedownload van de website Jadrolinija.hr en accuraat zijn, of zijn alleen geldig voor de 2020 jaar. Bezoek voor andere jaren de officiële website van Jadrolinija voor officiële prijzen. Alle links zijn op lokale lijnen op de Adriatische Zee, tussen Kroatische steden en eilanden. Tijdschema verwijst naar het toeristische zomerseizoen, wanneer regelmatig veerboten naar alle grote eilanden in de Adriatische Zee. We brengen ook prijzen voor elk van de ferryverbindingen. In aanvulling op de veerboot er zijn inbegrepen en catamaran lijnen die Pula, Susak, Mali Losinj, Unije, Ilovik, Silba en Zadar aan te sluiten. Deze lijn loopt van Makarska naar Sumartin op het eiland. We raden u aan het strand Bol te bezoeken op Brac, een van de meest beroemde strand aan de Adriatische Zee en het strand Beach Sumartin Brac Zora Als je met de veerboot van Makarska in plaats Sumartin op Brac, eerste vindt u dit prachtige strand en de baai en de haven waar u de veerboot verlaten zien. Travel in één richting duurt 59 minuten

Ferry Makarska - Sumartin (Brac) dienstregeling en prijzen Jadrolinija 2020


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala