Ferry Split - Brac dienstregeling en prijzen Jadrolinija

# Ferry Split - Brac dienstregeling en prijzen Jadrolinija

Srednja dalmacija

Supetar (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Op deze pagina in de afbeeldingen onder deze tekst kunt u de dienstregeling en de kaartprijzen bekijken voor de veerboot Split - Supetar (Brač) 2020 voor de Jadrolini-vervoerder in de periode van 01.06. - 30.09.2020 wanneer het tijdschema overgaat naar de zomercruise. Alle informatie wordt gedownload van de website Jadrolinija.hr en accuraat zijn, of zijn alleen geldig voor de 2020 jaar. Bezoek voor andere jaren de officiële website van Jadrolinija voor officiële prijzen. Alle links zijn op lokale lijnen op de Adriatische Zee, tussen Kroatische steden en eilanden. Tijdschema verwijst naar het toeristische zomerseizoen, wanneer regelmatig veerboten naar alle grote eilanden in de Adriatische Zee. We brengen ook prijzen voor elk van de ferryverbindingen. In aanvulling op de veerboot er zijn inbegrepen en catamaran lijnen die Pula, Susak, Mali Losinj, Unije, Ilovik, Silba en Zadar aan te sluiten. Deze lijn voert van Split naar Supetar op het eiland Brač. We raden je aan om het strand Bol on Brac, een van de beroemdste stranden van de Adriatische Zee, te bezoeken. Het Zlatni Rat-strand is speciaal voor zijn figuur, vooral als het vanuit de lucht wordt bekeken. Het is een handelsmerk van het Kroatische toerisme en is het belangrijkste detail van vele brochures of wenskaarten. Enkele reis duurt 50 minuten. De cruise-lijn en het tarief van

Brod Split - Supetar (Brac)


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala