Ferry Split Hvar dienstregeling en prijzen Jadrolinija

# Ferry Split Hvar dienstregeling en prijzen Jadrolinija

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Op deze site in de onderstaande foto's deze tekst, kunt u de dienstregeling en tarieven te controleren in relatie ferry Split - Stari Grad (Hvar) 2020 voor de vervoerder Jadrolinija in de periode van 01.06. - 30.09.2020 wanneer het tijdschema overgaat naar de zomercruise. Alle informatie wordt gedownload van de website Jadrolinija.hr en accuraat zijn, of zijn alleen geldig voor de 2020 jaar. Bezoek voor andere jaren de officiële website van Jadrolinija voor officiële prijzen. Alle links zijn op lokale lijnen op de Adriatische Zee, tussen Kroatische steden en eilanden. Tijdschema verwijst naar het toeristische zomerseizoen, wanneer regelmatig veerboten naar alle grote eilanden in de Adriatische Zee. We brengen ook prijzen voor elk van de ferryverbindingen. In aanvulling op de veerboot er zijn inbegrepen en catamaran lijnen die Pula, Susak, Mali Losinj, Unije, Ilovik, Silba en Zadar aan te sluiten. Deze lijn loopt van Split naar de oude stad op het eiland Hvar, een enkele reis duurt 120 minuten. Hvar is een van onze mooiste eilanden met prachtige stranden en baaien. Onze aanbeveling is Beach Cove Lučišća Raad zondag Hvar, een prachtige baai, dat ligt ongeveer twee kilometer ten noorden van de stad Raad donderdag op het eiland. Dubov Dol Dubovica Strand Hvar, een prachtige baai op weg naar de oude stad.

Ship Split - Stari Grad (Hvar) navigeerbare bestelling en prijzen


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala