Het strand van Koromačna Cres

# Het strand van Koromačna Cres

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Het strand van Koromačna ligt in het oostelijke deel van het eiland Cres. Het ligt buiten het resort, in een natuurlijke omgeving met het rotsachtige landschap eromheen. Het strand is te bereiken over land en natuurlijk over zee. De lokale weg die u naar het strand brengt, gaat van het nabijgelegen Belej. Het strand is speciaal voor rotsen en ondiepe grotten. Het is geweldig voor natuurliefhebbers en in het algemeen voor mensen die van rust en stilte houden. Het is echter populair, maar het is niet zoals elk ander strand. Het is een favoriet voor zeilers, vooral vanwege de imposante kustlijn die het best te zien is op minder afstand van de zee. Bovendien, vlakbij het strand is er een kleine mol, waar boten kunnen worden afgemeerd. Als je van karst, een uitgehouwen rotsige kust en een kristalheldere zee houdt, kom dan naar het strand van Koromačna. Er zijn hier geen verkoudheden omdat het strand laag op het strand groeit, specifiek voor dit deel van de kust op het eiland. Het grootste deel van het strand, om te zonnen en te zwemmen, is gemaakt van middelgrote kasseien. Het is gemakkelijk te lopen en bereikt de zee. Geschikt voor alle leeftijden en leeftijden. Het is ideaal voor een dagtocht naar de natuur, de zee en de zon. Het is aan jou om jezelf goed uit te rusten en te genieten. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala