Het strand van Grabar Cres Kroatië

# Het strand van Grabar Cres Kroatië

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Cres
14.04.2017. 11:47 dodajeIvan

In het stadje Cres, in de buurt van deze jachthaven, kon dit kleine stadsstrand knijpen. Het strand van Grabar ligt aan de weg - Ulica Obale sv. Benedict. Naast het strand zijn er stadsfaciliteiten, met speciale nadruk op oude historische gebouwen zoals het Benedictijnse klooster van St. Peter de Apostel. De stad is dit strand, maar nog steeds mooi en schoon. De zee is ook schoon, mooi van kleur en een beetje warm om in te zwemmen. Achter het strand is een rij pijnbomen met lichte schaduw en er is ook een verscheidenheid aan toeristische voorzieningen. Het grootste deel van het strand is kiezelsteen, met betonnen planken die zich uitstrekken langs de eerder genoemde straat. De jachthaven verrijkt het zicht met een groot aantal luxe jachten die poseren in de rustige zee, bedekt met felle zon. Als je in Cres bent en je een kans biedt, kom dan hier, althans voor een aangename wandeling in de middag. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala