Strand Mali Bok, Koromačna Eiland Cres foto's

# Strand Mali Bok, Koromačna Eiland Cres foto's

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Cres
14.04.2017. 08:26 dodajeIvan

Als u op een lokale reis van Orlec, ten oosten van het eiland Cres gaat, komt u naar dit eenzame kleine strand. Het strand heet Mali Bok, mooi en verborgen in de natuurlijke canyon. Het grootste deel van het strand is gemaakt van dikker keien, passend en geschikt voor iedereen. Echter, je moet naar het strand lopen, wat misschien niet voor iedereen is. Echte natuurliefhebbers zullen vooral waarderen dat ze het strand niet met de auto kunnen bereiken, zodat ze vooral van het uitzicht zullen genieten als ze naar het zeespiegel dalen en dalen. De kleur van de zee is kristalhelder, gemengd met blauwgroene tonen. De zee is rustig en comfortabel warm. Het hele strand is omringd door rotsen die ontzagwekkend zijn. Het effect dat ze geven zal echt een gevoel van bewondering veroorzaken, die het volledige gevoel en de ervaring van het baden en rusten op het strand aanvullen. Het is best om de foto's te bekijken en te zien waarover we schrijven. Als u geïnteresseerd bent, moet u zo snel als u de kans hebt gekomen. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala