Strand van Drazica op Cres

# Strand van Drazica op Cres

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Cres
14.04.2017. 11:56 dodajeIvan

We hebben de rotsachtige kust op sommige plaatsen kunnen temmen, dus bieden we onze gasten een plek om te rusten en te genieten, en opnieuw om de natuurlijke aard van onze kust te laten zien. Het strand van Drazica ligt in een kleine baai, bezaaid met rotsen en verborgen onder de dennenbomen. Het is grotendeels op zichzelf redelijk, maar we hebben de capaciteit van het strand met betonnen platen vergroot, zodat u heerlijk kunt zonnebaden en springen in de zee. In de omgeving is de baai van Mali bok en het strand Kovačine. Water langs de kust is hellend, geschikt voor alle mensen en is aangenaam warm. De zee heeft een kristalheldere groene tint, die vooral benadrukt wordt door de krachtige zonneschijn. De contrasten met deze kleuren geven groene naalden van nabijgelegen dennenbossen en in de verte zie je de rode daken van huizen en kleinere gebouwen in Cres. Boven het strand strekt zich de promenade uit, en er zijn ook olijfbomen, die de indruk zullen aanvullen. Bezoek ons en geniet van dit deel van de Adriatische Zee. We wachten op je.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala